top of page

"Thanks to the technology bodyhair is now optional."

Definitief ontharen IPL

Nooit meer stoppels, scheerirritaties en ingegroeide haren? Je dure scheermesjes de prullenbak in en na één behandeling al genieten van een gladdere en zachtere huid?

Skinstudio Puur Beauty werkt met apparatuur waarbij de huid veilig en zonder risico behandeld kan worden. Gebruik van een plakkerige gel is niet meer nodig, omdat de apparatuur met een uitzonderlijk koelsysteem is uitgerust. De behandeling is hierdoor vrijwel pijnloos.

In vergelijking met andere salons zijn wij heel betaalbaar en bieden wij al IPL behandelingen vanaf €10 per behandeling aan. Zo is het voor jong en oud mogelijk om haarvrij door het leven te gaan.

Een gezichtsbehandeling krijgen

Wat is IPL

IPL of terwijl intense pulsed light verwijdert ongewenste haargroei door middel van korte lichtflitsen. Deze flitsen worden op de huid afgegeven en opgenomen door het pigment in de haren. Hierop volgt een warmte ontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren, die in hun groeifase zitten, voorgoed vernietigd.

Skinstudio Puur Beauty werkt met een gespecialiseerd en medisch CE gekeurd apparaat.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor IPL behandelingen in het gezicht moet je rekenen op ongeveer 10 tot 12 behandelingen om de 2 tot 4 weken. Voor IPL behandelingen op het lichaam moet je rekenen op ongeveer 8 tot 10 behandelingen om de 3 tot 12 weken.
Na de eerste behandeling zal je al meteen minder haargroei en minder scheerirritaties ervaren.

Machinecosmetica
Machinecosmetica

Prijzen

Bovenlip €10,-

Kaaklijn €10,-

Oksels €20,-

Bikinilijn vanaf €20,-

Gehele schaamstreek €50,-

Onderbenen €99,-

 

Alle gebieden waar ongewenst haar groeit behandelen wij. Informeer naar de prijzen.

bottom of page