top of page

"Thanks to the technology bodyhair is now optional."

Definitief ontharen laser

Nooit meer stoppels, scheerirritaties en ingegroeide haren? Je dure scheermesjes de prullenbak in en na één behandeling al genieten van een gladdere en zachtere huid zonder irritaties?

Skinstudio Puur Beauty werkt met de nieuwste én beste techniek op het gebied van laser ontharen waarmee de huid veilig en zonder risico behandeld kan worden. Ook dons en lichte haren kunnen we vanaf nu aanpakken. Doordat het apparaat is uitgerust met de nieuwste koeltechniek is de behandeling, ja echt!, pijnloos!

 

In vergelijking met andere salons zijn wij heel betaalbaar en bieden wij al laser ontharen aan vanaf €25 per behandeling. Zo is het voor jong en oud mogelijk om haarvrij door het leven te gaan.

Een gezichtsbehandeling krijgen

Wat is laser ontharen?

Laseren is een vorm van ontharen waarbij de haren definitief worden verminderd. Tijdens de behandeling worden de haren vernietigd door deze bij de bron aan te pakken, namelijk het haarzakje. Het apparaat zendt een zeer krachtige lichtstraal uit. Het apparaat bevat het meest verticale laserlicht op de markt. Dit zorgt ervoor dat alleen het pigment in de haar geraakt wordt en niet de huid, waardoor de behandeling pijnloos is. De haar geleidt vervolgens het laserlicht naar het haarzakje waardoor deze wordt vernietigd. Ook wordt de bloedtoevoer naar de haarzak direct gestopt, waardoor nieuwe groei van deze haarzak nihil is.

 

Skinstudio Puur Beauty werkt met een gespecialiseerd en medisch CE & FDA gekeurd apparaat.

Geschoren benen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn gemiddeld ongeveer 5 behandelingen nodig. Na de eerste behandeling zul je al merken dat je minder haargroei en scheerirritaties hebt.

 

Aan het begin van de kuur kom je om de 4/6 weken en naarmate het resultaat vordert wordt dit verder afgebouwd. Na de kuur kom je 1 keer per jaar terug voor een onderhoudsbehandeling.

Geschoren benen
Machinecosmetica
Machinecosmetica

Prijzen

Bovenlip €25,-

Kaaklijn €35,-

Oksels €50,-

Bikinilijn €60,-

Gehele schaamstreek €99,-

Bilnaad €25,- 

Onderbenen €125,-

Gehele benen €199,-

Gehele lichaam (oksels & schaamstreek & gehele benen) €320,-

 

Alle gebieden waar ongewenst haar groeit behandelen wij. Informeer naar de prijzen.

Oksel.jpg

Veelgestelde vragen

Moet je de haren laten groeien voor de behandeling?

Nee, je moet zelfs helemaal geschoren komen. Fijn he! Zo kan het laserlicht het beste naar de haarzak geleiden.

 

Mag je scheren tussen de behandelingen door?

Ja zeker! Je mag tijdens de kuur alleen geen ontharingscrème gebruiken, niet harsen en epileren. Met deze methodes verwijder je de haarzak en deze willen we juist weg flitsen.

 

Is het 100% definitief?

Nee. Haargroei is nooit en in geen enkele salon definitief. Dit komt omdat haargroei beïnvloedbaar is door hormonen. Deze gaan constant door ons lichaam en zullen er ook na de kuur voor zorgen dat er enkele haren gaan groeien. Hiervoor is de onderhoudsbehandeling bedoelt.

Met onze laser ben je na de kuur voor ongeveer 90% haarvrij. 

 

Is het geschikt voor iedereen?

Ja! Omdat wij met de allernieuwste techniek werken kunnen wij alle huidtypen en alle haren waar pigment in zit behandelen. Zelfs donshaar!

 

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling zelf gaat heel erg snel. Kom jij bijvoorbeeld voor je oksels? Dan zul je binnen 10 minuten weer buiten staan.

Laser Ontharing
bottom of page