top of page
Extenso_Skincare_model6.jpg

Huidverzorging

Onze huidverzorgende gezichtsbehandelingen voeden, reinigen en verzorgen je huid optimaal. Met regelmatig een gezichtsbehandeling zorg je ervoor dat je huid fris, jong en verzorgd blijft.

Tijdens je eerste gezichtsbehandeling maken wij samen met jou een huidanalyse, je huidtype wordt bepaald, je eventuele huidproblemen worden besproken, je wensen en verwachten worden besproken en aan de hand daarvan stellen wij een behandelplan met jou samen. Ook geven wij wij je uitgebreide informatie over de manier waarop je jouw huid thuis optimaal kunt verzorgen.

 

Vind je het lastig om een keuze te maken uit al onze behandelingen? Geen probleem! Geef dit even aan dan kijken we tijdens de behandeling samen welke het meest geschikt is voor jouw huid. Tijdens onze huidverzorgende gezichtsbehandelingen wordt gewerkt met het huidverzorgende merk Extenso Skincare. Extenso heeft een uitgebreid producten aanbod, zodat wij alle huidtypen hiermee kunnen behandelen.

Een losse behandeling is enkel nog icm een (huidverbeterende) gezichtsbehandeling te boeken. Geef dit tijdens het plannen wel even aan, zodat wij hier genoeg tijd voor hebben:

• wenkbrauwen epileren €12,-

• wenkbrauwen verven €12,-

• bovenlip harsen €10,-

• kaaklijn harsen €12,-

bottom of page