top of page
Extenso_Skincare_model6.jpg

Huidverzorging

Onze huidverzorgende gezichtsbehandelingen voeden, reinigen en verzorgen uw huid optimaal. Met regelmatig een gezichtsbehandeling zorgt u ervoor dat uw huid fris, jong en verzorgd blijft.

Tijdens uw eerste gezichtsbehandeling maken wij samen met u een huidanalyse, uw huidtype wordt bepaald, uw eventuele huidproblemen worden besproken, uw wensen en verwachten worden besproken en aan de hand daarvan stellen wij een behandelplan met u samen. Ook geven wij wij u uitgebreide informatie over de manier waarop u uw huid thuis optimaal kunt verzorgen.

 

Vind je het lastig om een keuze te maken uit al onze behandelingen? Geen probleem! Geef dit even aan dan kijken we tijdens de behandeling samen welke het meest geschikt is voor jouw huid. Tijdens onze huidverzorgende gezichtsbehandelingen wordt gewerkt met het huidverzorgende merk Extenso Skincare. Extenso heeft een uitgebreid producten aanbod, zodat wij alle huidtypen hiermee kunnen behandelen.

Een losse behandeling is enkel nog icm een (huidverbeterende) gezichtsbehandeling te boeken. Geef dit tijdens het plannen wel even aan, zodat wij hier genoeg tijd voor hebben:

• wenkbrauwen epileren €12,-

• wenkbrauwen verven €12,-

• bovenlip harsen €10,-

• kaaklijn harsen €12,-

Let op! Ivm lichamelijke klachten neem ik op dit moment geen klanten aan voor de gezichtsbehandelingen. Voor het definitief ontharen IPL ben je wel gewoon welkom.

bottom of page