top of page
Mandy.jpg

Hello

Mijn naam is Mandy. De huidspecialist en eigenaresse van Skinstudio Puur body & Puur body lifestyle products. Ik ben getrouwd met Marcel en mama van mijn zoontje Rover en dochtertje Jaxi.

 

In 2013 heb ik mijn eigen schoonheidssalon Skinstudio Puur Beauty opgestart toen ik een jaar op de opleiding Wellness, Fitness & Beauty zat om mijn kennis direct in praktijk te brengen. Tijdens mijn opleiding behaalde ik ieder jaar verschillende diploma's en certificaten, waardoor ik heel breed opgeleid ben.

In 2020 ben ik naast mijn Skinstudio mijn eigen online business Puur body lifestyle products gestart. Hierbij help ik jou naar een gezondere levensstijl met 100% natuurlijke producten.

In 2022 ben ik een webshop gestart waar ik een breed scala aan huidverbetering, huidverzorging en beauty producten aanbied.

Eind 2023 heb ik mijn IPL apparaat ingeruild voor een Diode quatro laser en heb ik mijn cerfiticaat als pro laser expert behaald.

Ik blijf me continue bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste kennis en trends om mijn klanten altijd zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Hierdoor wordt mijn assortiment aan behandelingen en verkoopproducten dan ook steeds groter.

  • Facebook
  • Instagram

My Story

Van een kleine slaapkamer, naar een grotere slaapkamer, naar een pand met 3 ruimtes en verschillende stagiaires en meiden in dienst, naar twee locaties, naar een prachtig omgebouwde, losstaande garage terug in Blerick.

Vriendelijkheid, resultaat en kwaliteit staat bij Puur voorop. Wij hopen je snel welkom te mogen heten in onze grote trots, skinstudio Puur beauty.

Contact

Stuur ons voor het snelste contact een appje.

bottom of page