top of page

VERZENDING & RETOUR

Bestellen
Geplaatste bestellingen worden uitgeleverd nadat het bedrag op onze rekening staat. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen op ons bankrekeningnummer heeft u de producten binnen enkele dagen in huis. Voor bestellingen onder de €100 rekenen wij € 4,95 (0-10kg) verzendkosten. Bestellingen boven de €100 verzenden wij gratis. Verzending alleen mogelijk binnen Nederland. Gratis verzending naar deze 2 landen is niet mogelijk.
Bestellingen ophalen in de salon is op afspraak natuurlijk ook mogelijk.

Leveringstermijn en verzending
Puur streeft ernaar uw bestelling binnen 3 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden naar het opgegeven adres indien de producten voorradig zijn. De verzending gaat via DHL.

Zichttermijn, annuleren en retourneren
De klant heeft recht op een zichttermijn van 14 werkdagen, vanaf het moment dat het product ontvangen is. Binnen deze periode mag een product zonder opgaaf van reden worden teruggestuurd, mits ongebruikt en in ongeopende, originele verpakking. Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Als de klant de gehele bestelling wil retourneren zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten worden teruggestort. Bij het retourneren van een deel van de bestelling, zal de aankoopsom van het geretourneerde deel van de bestelling worden teruggestort. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. De klant dient zelf de verzendkosten voor het terugsturen te betalen en is verantwoordelijk voor diefstal, beschadiging of verlies tijdens het transport. Het bedrag wordt, na goede ontvangst van de retourzending, binnen 14 dagen terugbetaald. Alle retourneringen dienen schriftelijk kenbaar te worden gemaakt.

Betaalmogelijkheden
Bestellingen dienen vooraf te worden voldaan per Ideal. U kunt uw online bestelde product op afspraak en zonder bijkomende kosten afhalen in onze salon. U bestelt en betaalt online, waarna het product in de salon gereserveerd wordt. Wij laten u zo snel mogelijk per e-mail weten dat uw bestelling voor u klaarstaat. Wacht om onnodig wachten of teleurstellingen te voorkomen altijd dit bericht af voor u naar de salon gaat. Is een product niet op voorraad in de salon, dan laten wij u weten wanneer dit product in de salon weer voorradig is. Als u naar de salon gaat om uw product(en) af te halen, neem dan een kopie van uw orderbevestiging mee. Besluit u in de salon toch voor een ander product te kiezen (dit is altijd mogelijk), dan betalen wij u een eventueel teveel betaald bedrag terug. Ziet u in het geheel af van uw aankoop, dan storten wij het aankoopbedrag terug op uw bankrekening. Wij betalen u in dat geval niet contant terug in de salon.

Adres gegevens
Skinstudio Puur beauty & Puur body lifestyle products

Molièrelaan 160

5924 AN Venlo

 

Openingstijden

Maandag 09.00 - 20.00 uur

Dinsdag 09.00 - 19.00 uur

Woensdag Gesloten

Donderdag 09.00 - 17.00 uur

Vrijdag Gesloten

Zaterdag & zondag Gesloten

Producten afhalen uitsluitend op afspraak!

bottom of page